Despre noi

O expertiză de 40 ani care vă face să zâmbiți

Laboratoarele Pierre Fabre Oral Care vă propun soluții de îngrijire pentru igiena dentară de peste 40 ani, cu ajutorul produselor tehnice care tratează problemele de igienă buco-dentară  pentru a acoperi toate nevoile dumneavoastră : probleme cu gingiile, sensibilitate dentară, albirea dinților, protecția cariilor, produse ce ofera solutii problemelor parodontale si post-operatoare.

Pierre Fabre Consumer HealthCare

Pierre Fabre Oral Care şi brandul Elgydium fac parte din grupul Pierre Fabre Consumer HealthCare și sunt disponibile în farmacii. Acest concept s-a născut în 1972 cu prima pastă de dinți medicală pentru lupta eficientă împotriva plăcii dentare. In 1987, se confirmă orientarea medicală către profesioniştii din domeniul igienei dentare prin crearea unei paste de dinți cu Fluorinol® (amino-fluorura de ultimă generație, rezultat al cercetării Pierre Fabre): ELGYDIUM Dinți Sensibili care răspunde problemelor dumneavoastră de sensibilitate dentară. Începând din 1995, timp de 10 ani, Pierre Fabre Oral Care nu înceta să inoveze, dând naștere mai multor produse emblematice ale laboratoarelor ELGYDIUM : pasta de dinți ELGYDIUM pentru albirea dinților, pasta de dinți ELGYDIUM Protecție împotriva cariilor, pasta de dinți ELGYDIUM Kids & Junior.

Adevărată referință în domeniul igienei dentare, laboratoarele ELGYDIUM propun și un larg evantai de periuțe de dinți tehnice: de la primele modele apărute în 1972 până la ultimele lansări, laboratoarele ELGYDIUM pentru Îngrijirea și igiena dentară vă propun șase linii destinate adulților: Création, Inter-activeAlbire, Sensitive, Anti-placă și Diffusion cu tehnologia  AFT (Anchor Free Tufting, prinderea perilor fără agrafă metalică și dotat cu un efect anti-placă), fără a uita cele trei linii pentru copii: Baby, Kids, Junior. De asemenea, portofoliul oferă opţiuni şi pentru periuţe post-intervenţii, dar şi periuţe interdentare.

În completarea perierii, folosirea apei de gură ELGYDIUM Sensitive permite protecția zi de zi a dinților împotriva cariilor. Pentru o ingrijire dentara post-interventie se foloseste apa de gura Eludril, iar pentru intretinere Eludril Care.

Cu un puternic spirit de inovație și de expertiză, laboratoarele Pierre Fabre Oral Care se află în vârful tehnologiei în serviciul igienei dentare. Pentru îngrijirea orală în viața de zi cu zi, nu mai ezitați, una din soluțiile propuse de expertii nostri vă așteaptă în farmacii. 

ORIGINEA CALITĂȚII FRANCEZE

Laboratoarele Pierre Fabre Oral Care au ales producția în exclusivitate franceză pentru a se asigura în privința controlului riguros al proceselor de fabricație și pentru a fi în măsură să ofere pacienților produse fiabile și sigure. O parte din gama ELGYDIUM, cosmetice, Apă de gură și Paste de dinți (Elgydium Albire, Elgydium Kids și Junior) tocmai au obținut labelul Origine France Garantie, în februarie 2016.

* cu excepția gamei de accesorii