Despre noi

O expertiză de peste 50 ani care te face să zâmbești

Laboratoarele Pierre Fabre Oral Care iti ofera solutii de ingrijire pentru igiena orala de peste 50 ani, cu ajutorul produselor tehnice, care trateaza problemele de igiena orala ce acopera toate nevoile tale: probleme gingivale, sensibilitate dentara, albirea dintilor, protectie impotriva cariilor, produse pentru problemele parodontale si tratament post-operator.

Istoricul Pierre Fabre Oral Care

1963 – Grupul Pierre Fabre achizitioneaza grupul INAVA, astfel si-a manifestat interesul de a investi in cercetarea si dezvoltarea produselor din segmentul de igiena orala.

1968 – Cativa ani mai tarziu, Laboratoarele Pierre Fabre au dezvoltat produse precum apa de gura ELUDRIL CLASSIC, si au introdus Chlorhexidina in Franta.

1977 – Lansarea primei periute de dinti din gama ELGYDIUM CLINIC.

1982 – Noile formule galenice sunt preferate de catre medicii stomatologi : gelurile dentare : lansarea Elugel si Pansoral.

1991 – Lansarea primei periute interdentare.

2000 – Achiztionarea laboratoarelor Veyron si Fromet a permis grupului sa extinda portofoliul de produse cu pasta de dinti Arthrodont.

2004 – Pastele de dinti ANTIPLAQUE, WHITENING, SENSITIVE se unesc intr-un singur brand : ELGYDIUM.

2012 – Brandul Elgydium Clinic isi extinde portofoliul de produse cu noi periute interdetnare : ELGYDIUM CLINIC MONOCOMPACT, periute interdentarea practice destinate utilizarii in timpul calatoriilor.

2015 – Reinnoirea gamei ELGYDIUM KIDS cu noi formule adaptate varstei copiilor. Lansarea noii paste de dinti ELGYDIUM WHITENING LEMON.

MOTTO-ul PIERRE FABRE ORAL CARE: INOVATIE, EFICIENTA, SIGURANTA SI ACCEPTABILITATE

INOVATIE
Echipa de cercetare interna dedicata dezvoltarii de expertiza specifica in domeniul igienei orale, inclusiv in segmentul de ingineria tesutului.
Obiectivul acestor echipe de experti in reconstructia tesutului este acela de a dezvolta si valida modele de tesut gingival. Scopul acestei activitati : productia de modele de tesut intern, modular si original (ex.: tesut aflat in stare inflamatorie). In final, pe aceste modele create vor fi testate produsele Pierre Fabre Oral Care.

EFICIENTA
Echipele de cercetare si dezvoltare sunt concentrate asupra evaluarii eficientei potentialului pe care il au ingredientele active si produsul finit.

SIGURANTA
Nivelul de asigurare a calitatii farmaceutice garanteaza fiabilitate, siguranta, trasabilitatea si calitatea produsului finit si brut.
Siguranta in utilizare este confirmata de catre testele farmaceutice efectuate.
Evaluarea tolerantei produsului finit este confirmata de catre studiile clinice realizate sub control stomatologic si medical.

ACCEPTABILITATE
Evaluarea acceptabilitatii este sustinuta prin teste senzoriale.
Analiza senzoriala este o metoda stiintifica folosita pentru a descrie, a masura, a analiza si a interpreta raspunsurile senzoriale la un produs: vaz, miros, atingere, gust sau auz.
Testele sunt efectuate in laboratorul de analiza senzoriala Pierre Fabre Oral Care in conditii controlate.

INGREDIENTE ACTIVE INOVATIVE
Pentru a preveni aparitia problemelor dentare (formarea placii bacteriene, aparitia cariilor, gingivita etc.) Laboratoarele Pierre Fabre Oral Care au dezvoltat formule innovatoare folosind ingrediente de referinta in practica stomatologica: Chlorhexidina, Fluorinol®(molecula brevetata) si Enoxolone. Acestea sunt ingredientele de baza ce se regasesc in formulele produselor din portofoliul Pierre Fabre Oral Care.

ORIGINEA CALITĂȚII FRANCEZE

Laboratoarele Pierre Fabre Oral Care au ales producția în exclusivitate franceză pentru a controla in mod riguros procesul de fabricație și pentru a fi în măsură să ofere pacienților produse fiabile și sigure.