Albirea dinților

Exista o varietate de motive pentru care majoritatea oamenilor sunt nemultumiti, la un moment dat, de coloratia dentara.

Coloratia dentara poate fi de doua tipuri :

  • Coloratie dentara intrinseca: cand sunt afectate partile interioare ale dintilor. Aceasta nu poate fi indepartata cu ajutorul tratamentului profesional de albire.
    • Cauzele pot data din perioada preeruptiva a dintilor si poate avea ca factori declansatori : amelogeneza si dentinogeneza imperfecta, fluoroza, tetraciclina etc.
  • Coloratie extrinseca : cand este afectata suprafata dintilor. Aceasta are ca principali factori cauzatori :  consumul de ceai, cafea, tutun, diverse alimente si nu poate fi indepartata usor utilizand produse specifice sau periaj profesional.

RECOMANDARE : Folosirea unei paste de dinti cu efect de albire este o solutie eficienta in cazului coloratiei dentare extrinseca. Aceste paste de dinti contin agenti de curatare in profunzime de indeparteaza petele superficiale. Cu toate acestea, este important sa observam si gradul de abraziune dentara al acestui tip de pasta de dinti, si sa alegem o pasta de dinti cu particule foarte fine ce va fi bine tolerata.

SOLUȚIA PIERRE FABRE ORAL CARE

PASTĂ DE DINȚI PENTRU IGIENA ZILNICĂ

Principii active: Bicarbonat micropulverizat 10%, clorhexidină 0,004%

Proprietăți: Curăță neabraziv și în profunzime smalțul dentar.

Îndepărtează petele cauzate de alimente, cafea și tutun, completând, totodată, tratamentul de albire profesional.

Administrare: Se periază de 3 ori pe zi.

Recomandat numai pentru adulți și copii cu vârsta peste 12 ani.

Mărimea ambalajului: Tub de 75 ml/100ml.

ELGYDIUM PERIUȚĂ DE DINȚI ALBIRE

Sistem cu microparticule.

Peri rotunjiţi prin tehnologie specială.

Ultra-netezire neabrazivă.

Eficacitate ridicată cu până la 48% în albirea dinților.